El PSC demana la dimissió dels regidors Pilar Castillejo i Oriol Mor

POLITICA psc

Els dos edils de govern han compaginat durant gairebé dos anys la seva feina professional amb les tasques a l’ajuntament malgrat tenir una dedicació al consistori del 95%. El ple va aprovar dijous passat un canvi de dedicacions.

El ple de maig va aprovar el canvi de dedicacions dels regidors de govern, en un dels punts d’acord presentat d’urgència i que va ser incorporat a l’ordre del dia del plenari. El punt més polèmic van ser les dues dedicacions del 95% que des del 12 de juliol tenien els regidors Pilar Castillejo i Oriol Mor i que ara s’han reconvertir en una dedicació del 100% per Castillejo, que es dedicarà en exclusiva al consistori i una del 75% per Mor, que continuarà compaginant la seva feina professional amb la tasca al consistori.

Segons el portaveu del PSC, LLuís Tirado, que divendres va comparèixer acompanyat per la resta de regidors socialistes, per demanar la dimissió dels dos regidors, el canvi acordat pretén esmenar una situació irregular mantinguda durant gairebé dos anys. El ple de juliol de 2019 va aprovar una dedicació exclusiva per aquests dos regidors, una situació que es modificaria només un dia més tard, el 12 de juliol d’aquell any, amb una resolució d’alcaldia que establia una dedicació del 95%. El canvi ha permès que els dos edils compaginessin la dedicació a l’Ajuntament — “malgrat tenir una dedicació complerta de facto”, va denunciar Tirado— amb la seva tasca professional, una situació que segons el portaveu socialista ignoraven fins ara els regidors de l’oposició i que han descobert per casualitat.

Amb el canvi de dedicacions aprovat al ple de dijous passat el govern de Decidim ha passat a ser “el govern més car de la història” de Ripollet, va denunciar Tirado, i els va retreure que estan a l’oposició, el partit principal de la coalició governamental havia defensat una dedicació a la política municipal “voluntària i no retribuïda” — RAD

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?