El Mercat Vell recupera el gruix de la programació d’adults amb un 70% de l’aforament

4 imma colormer

Amb sis espectacles de teatre i música per trimestre, l’Associació d’Espectadors del Teatre Auditori del Mercat Vell (AETAMV) ha tornat a programar el mateix volum d’espectacles per a públic adult que oferia abans de la pandèmia. Les entrades per la 28a temporada han sortit a la venda aquest dilluns amb el màxim aforament permès, el 70%

La programació de teatre, música i dansa professional del Teatre Auditori del Mercat Vell recupera en l’arrencada de la temporada 2021-2022 el volum d’oferta artística habitual. L’Associació d’Espectadors ha obert aquest dilluns la venda d’entrades al públic general per al primer trimestre d’any, desprès de fer pública la programació del teatre amb “el desig de deixar enrere els efectes de la pandèmia que tant han condicionat l’activitat de l’Associació durant els darrers dos anys”.

Fidels a la voluntat de combinar les diferents arts escèniques, el programa per als mesos d’octubre a desembre alterna tres propostes teatrals amb tres de musicals.
Entre aquestes últimes s’inclou des de propostes innovadores com el muntatge teatral de l’Ensemble Vox Harmonica en el 450 aniversari del naixement del compositor Claudio Monteverdi a l’emissió en directe de l’òpera La Traviata, de Giuseppe Verdi o el concert de Nadal de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb la interpretació de El Trencanous de Txaikovski.

L’oferta de teatre també barreja clàssics com El mercader de Venècia de Shakespeare (28 de novembre) amb l’humor anglès dels monòlegs televisius d’Alan Bennett i comèdies contemporànies que escenifiquen conflictes tant moderns com el d’una parella acabada de separar que s’enfronta al sistema escolar pel psicòleg del seu fill de 9 anys.

Com es habitual, el teló del teatre s’aixeca amb un acte de presentació i una exhibició cultural, d’entrada gratuïta. Enguany passarà el divendres 8 d’octubre, quan el poeta i rapsode Josep Pedrals reciti poesia, seleccionada per la presentació del primer trimestre de la temporada.

Poc abans del recital del rapsode barceloní, conegut pels seus espectacles de hip.hop i les col·laboracions als diaris Avui i Ara i a Catalunya Ràdio, els responsables de l’Associació d’Espectadors hauran explicat el contingut dels espectacles del programa així com les activitats de dinamització cultural que es reprenen després de dos temporades condicionades per la pandèmia. Igual que l’any passat, el teatre s’adaptarà a les normatives actuals de la Covid: d’entrada estrena temporada amb un 70% de l’aforament, el màxim permès, i cadires buides entre grups d’espectadors.

Poesia, música, òpera, teatre, comèdia i monòlegs… Temes universals i conflictes quotidians. La varietat de la programació del teatre per als mesos d’octubre a novembre dona forma a l’objectiu perenne de l’Associació d’Espectadors d’arribar a un públic més jove. Aquest any 2021 espera a més consolidar el nou tipus d’espectador guanyat en els períodes de confinaments municipals de la temporada 2020-2021. Al mateix temps que es normalitza l’activitat associativa i de dinamització de la vida cultural de Ripollet. — Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?