El Clínica Dental Vírgen del Pilar es consolida a la part alta de la taula

10 1era catalana Juanma Pastrana Aina Moga Viorel copia

Nova victòria del Clínica Dental Vírgen del Pilar Ripollet, en aquest ocasió els ripolletencs es van desplaçar fins Sabadell a on van guanyar per 2-4. Aquesta victòria fa que l’equip del CTT Ripollet de la segona divisió estatal es posicioni a tons sols una victòria dels tres equips que disputaran l’ascens a primera. Pels locals van jugar en aquesta ocasió en Miquel Arnau, en Julio Andra i en Pau Barceló.
A la divisió d’honor femenina, l’Autoescola Tatchepol Ripollet va caure contra el Boadilla per 2-4. Malgrat la derrota les ripolletenques continuen en zona tranquil·la de la classificació, amb distancia dels llocs de descens. Van jugar per les locals la Mireia Peiró, la Lídia Rico i la Marta Peñarando.
Pitjor van les coses a la tercera divisió estatal, a on el WBTravel Ripollet va caure en aquesta ocasió en el seu desplaçament fins Vilablareix. Novament el resultat va ser molt ajustant per al dobles per a quedar un 4-3 final. En aquesta ocasió pels ripolletencs van jugar l’Octavi Cutillas, l’Àlex Garcia i l’Adrià Silva.

Altres equips i nous talents
Pel que fa a la resta d’equips, a destacar l’equip de primera provincial que va tornar a guanyar. Aquesta victòria el consolida a les dues primeres posicions que opten a pujar de categoria. El cap de setmana passat van jugar en Juanma, l’Aina i el Viorel.
Per finalitzar amb el món del Tennis Taula, 22 palistes locals van disputar una nova jornada de la competició de promeses. En aqueta ocasió els més destacats pels locals van ser Ot, Jane i Oriol Molins que van arribar a semifinals..—Text i fotos: CTT Ripollet Foto de grup de l’equip de Primera catalana Juanma Pastrana, Aina, Moga, Vioreli i el palista Ot Jane, que va arribar a semifinals en la competició de promeses.

La resta de resultats van ser:
Primera Provincial: CTT Ripollet 4 – 2 CTT Castelldefels
Segona “A”: CTT Ripollet 4 – 3 Mexclat Badalona
Tercera “A”: Juma Ripollet 4 – 3 CTT Castelldefels
//Tot Motor Cerdanyola Ripollet 4 – 2 TT Parets

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?