El CB Ripollet prepara intensament la temporada 2022 – 2023

10 CB Ripollet femeni

Els equips sènior debutaran el 24 i 25 de setembre

Els diversos equips de l’entitat degana del bàsquet local preparen la temporada 2022 – 2023, amb entrenaments que han començat a mitjans agost. L’objectiu és estar en un perfecte estat de forma per afrontar una exigent competició.

El sènior femení jugarà a primera catalana. Han renovat Marina García, Alba Navarro, Tania Lara, Neus Parralejo, Meryam Lara, Clàudia Mancheño i Silvia Solano. Incorpora a Cristina Ramírez, Anabel Bello, Marina Querol, Laura Lara i Sira Trawally. Francisco Soro, nou coach, entrenarà l’equip. Començaran la temporada el 24 de setembre, a la pista del C.E. Sant Nicolau. I en el seu grup jugaran amb altres equips vallesans, com la JET Terrassa, el Sant Quirze BC, el Sabadell BQ Vallès i el CBF Cerdanyola.

El sènior B masculí competirà a segona catalana. Roger Serra, Alejandro Bélmez, Guillem Solà, Sergi Casado, Germán Vázquez i Jordi Puig seguiran a l’equip. També ho faran els entrenadors Albert Ortega i Antonio Quirós. S’incorporen Carlos Ruiz, Sergi Marín i Ivan Barrera. Debutaran el 25 de setembre, a les 20 h i al Francesc Barneda enfront el CB Saps – SD Espanyol. Durant la temporada mesuraran el seu bàsquet amb els equips vallesans del CB Cerdanyola B, el CEB Sant Jordi Rubí i la UE Barberà B.

El Copa Catalunya ha renovat a Pol Brualla, Albert Ortega, Roger Vilanova, Lluís Santana, Alejandro Sánchez, Antonio Quirós i David Ayuso. Jugaran dirigits pel tècnic Raul Jodra i el seu equip, que renoven el compromís amb el club. José Carrasco i Rubén Cubiñá s’incorporen a l’equip. Debutaran el 25 de setembre, a les 18 h i al Barneda enfront l’AE Badalonès. Durant la temporada competiran amb els vallesans CB Cerdanyola, la UE Sant Cugat i la UE Barberà.

Nous horaris
Una de les novetats de la propera temporada serà els horaris dels partits quan les esquadres juguin al Francesc Barneda. Pel que fa als nois, el Copa Catalunya jugarà les 18h. I el sènior B ho farà a les 20h. Quant a les noies, el sènior femení jugarà a les 19h. El sots25 ho farà a partir de les 17h. – Text: Jordi Jorba.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?