Desconnexió que acaba en nova victòria dels blaus

10 SÈNIOR-A

El sènior del CB Ripollet va guanyar diumenge passat a domicili el CB Mollet per 84 a 91

La trobada entre el sènior del CB Ripollet i el CB Mollet era un dels partits endarrerits de l’actual competició. Els ripolletencs van guanyar a domicili per 84 a 91. Una fita que va comptar els partits de l’actual competició com a victòries. El matx, a priori, no presentava dificultats per als blaus. L’hoste ocupa la darrera posició del taulell, sense cap victòria. Però en aquest esport i en tots els altres els partits s’han de jugar. I anar preparat per guanyar-los. Els homes de Raúl Jodra arribaven al municipal de Mollet del Vallès després d’una setmana excel·lent d’entrenaments. Però no tot es condició física. El cervell també ha de funcionar i estar disposat a vèncer.

L’equip ripolletenc va començar el partit desconnectat, sense tensió. Fins al punt d’encaixar un contundent 20 a 7 al primer període. Els locals plantejaren una defensa en zona, que mantingueren durant 30 minuts. El CB Ripollet trobava tirs, però no entraven. I al CB Mollet li entrava tot. El primer quart va acabar amb 22 a 21 a l’electrònic. A la mitja part el resultat era de 44 a 39. I en finalitzar el 3r quart, només tres punts separaven els molletans dels ripolletencs. 67 a 64.

L’entrenador va intentar redreçar la situació, plantejant les correccions que permeteren a poc a poc anar posicionant els interessos blaus al marcador.
En el darrer quart i definitiu, el CB Ripollet va saber mantenir fred el cap i seleccionar els bons tirs, que per cert, van començar a entrar. Al final, el matx va finalitzar amb 84 a 91 pels ripolletencs.

L’equip haurà de corregir la mentalitat en els partits perquè interessa i molt passar la fase següent amb ple de victòries. Resten els partits amb l’AESE, el CN Sabadell, el Santfeliuenc i la tornada amb el CB Mollet. La fórmula és senzilla: quan més amunt quedi el CB Ripollet es creurà, en partit únic, amb el «pitjor», amb tots els respectes, segon. —CB Ripolle

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?