Debut de dues ripolletenques amb la selecció

12 Ariada i Carmen 14 maig 2023 Platja d'Aro copia

En una setmana molt positiva pel Tennis Taula Ripollet va començar amb el debut amb la selecció de dues de les jugadores més joves entrenades pel Miquel Arnau: la Carmen Domingo i l’Ariadna Arnau. Totes dues van participar al torneig internacional SYOC de Platja d’Aro, a on venen jugadores de tots els continents i és un referent a nivell del tennis taula. La competició a la seva categoria es va disputar entre diumenge 14 i dilluns 15 maig. Malgrat no van disputar el quadre final, van poder gaudir de l’experiència d’un torneig de tant nivell i tornen a aconseguir un nou èxit pel tennis taula ripolletenc que continua traient jugadors de gran nivell.
Canviant de categoria i anant a l’altre extrem els veterans del club Tennis Taula Ripollet que disputen la 3era categoria van aconseguir una important victòria el dimarts 16 en el seu partit contra el CTT Barcelona. El partit jugat a Ripollet va acabar amb un 4-4. Pel que fa als play-offs finals de les lligues territorials els jugadors WBTravel Ripollet de preferent van perdre per un 4-2 en el seu desplaçament a Sants – Text i foto CTT Ripollet. Foto: Ariada i Carmen 14 maig 2023 Platja d’Aro

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?