Club Handbol Sant Just 35 – Club Handbol Ripollet 26

11 Handbol Picsart_23-03-04_23-28-47-321

El club d’Handbol Ripollet va jugar a Sant Just Desvern dissabte 4. El club Handbol Ripollet ha fet una molt bona primera part en la pista del Sant Just Desvern. Van començar amb molta intensitat, amb atacs llargs gairebé fregant el passiu i amb la fortuna d’acabar les jugades en gol.

Al minut 12 el marcador reflectia un 3 a 7 a favor del Ripollet.

La defensa de l’equip també va estar molt encertada, als locals del Sant Just els costava anotar i això que tenien al seu favor l’efecte sol. El pavelló té unes vidrieres tan grans que enlluernaven. Ell porter del Ripollet, en moltes ocasions, no veia la pilota enlluernat pel sol.

Amb uns canvis del Sant Just que van funcionar bé i que els va costar parar als xavals del Ripollet, van aconseguir posar-se per davant arribant al final del primer temps amb un 10 a 14.
La segona part no va ser tan bona. El gairebé metre vuitanta de quatre dels millors jugadors del Sant Just feia molt difícil parar-los. Els jugadors locals marcaven la majoria dels gols en salts en suspensió des dels 9 metres jugant un bon handbol.. Els locals han anat ampliant la diferència fins al 35 a 26 del final.

El pròxim partit, el diumenge dia 12 de març, es disputa al Joan Creus. Ales 11h jugaran els nens de la base i després el sènior. Aquest últim, disputa partit de lliga contra HANDBOL SANT JOAN DESPÍ . No falteu a l’esdeveniment.

Pel Club Handbol Ripollet han jugat: Brian, Guillén, Leo, Rubén, Marc, Gerard, Adrià, Sergio L, Manu.— Text i foto: CH Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?