Club Handbol Ripollet 34 – Club Handbol Igualada 42

11 Handbol Picsart_22-12-11_18-06-15-015

Diumenge 11 desembre 2022 ens visita el Desfever Club Handbol Igualada B, quart a la classificació general. A les 10.15 hores comencen a arribar els jugadors tant de l’Igualada com els del Handbol Ripollet, és el primer partit del dia al Joan Creus i tenen gairebé mitja hora per escalfar.

Preparem l’equip de música perquè l’escalfament sigui més amè, la gent a la grada palmeja el ritme. Malgrat el fred es veu alegria al Joan Creis, i potser perquè les dates acompanyen, aires nadalencs.
A les 11 en punt comença el partit, i tant els locals com els visitants surten a estudiar-se: es temptegen. Al minut 3 el marcador reflecteix un 3 – 1, algunes imprecisions en defensa fa que ens empatin a 3 gols. A partir d´aquí, des del minut 6 fins al 14 o 15, s’inicia una puja baixa amb gols als dos bàndols, 3-3, 5-6, 7-10, però amb una petita diferència a favor de l’Igualada.

La resta de la primera part el club Handbol Ripollet falla en defensa, arribant tard i ocasionant que l’Igualada s’escapi al marcador amb un contundent 16-26.

La segona part ens agrada més, al vestidor s’ha parlat de les fallades, de com i on es produeixen, la xerrada està basada en com corregir la situació i em part, que cal ser més contundents a la defensa, es necessita anticipació a les jugades del rival i cal estar més concentrats al partit.

Els jugadors es posen les piles i es juga una segona part fabulosa. El contrari ja no s’ha pogut distanciar. Es manté però la diferència de 10 gols de la primera part fins als últims cinc minuts que el Ripollet reduïm la diferència a 8 gols. El partit es va perdre finalment, si bé es va guanyar la segona part amb un resultat final de 34 a 42.

Pel Club Handbol Ripollet han jugat: Brian, Ruben, Sergi C, Sergio L, Adrià, Gerard, Rai, Joel, Artur, Guillem, Pol , Manu i Arnau.— Text i foto CH Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?