Club Handbol Ripollet. 16 – Club Handbol Calonge. 31

10 foto partido dia mundial cancer copia

Diumenge passat, dia 4 de febrer, el Club es va unir al dia mundial contra el cànceri va lluir als braços dels jugadors i staff tècnic la cinta verda símbol de l’esperança contra el càncer.

Pel Club Handbol Ripollet han jugat: Brian, Rubèn H, Rubèn S, Fernando, Gerard, Adrià, Arnau, Ledesma, Manu i Guillem.

El Handbol Ripollet va sortir a fer el seu partit, però traient els primers 5 minuts la resta del partit és per oblidar, es va exhibir habilitats tàctiques i destreses individuals. Tot i això, la fortuna no va estar de banda local, la destacada actuació del porter visitant i la destresa dels jugadors locals donant pals i travessers en les quals es van comptar 16 pals, més els que van ser fora dels tres pals van decantar el partit per al costat visitant. El Calonge va aprofitar eficaçment la mala sort dels locals, mostrant una defensa sòlida i executant jugades ofensives precises.
El marcador va reflectir una contundent derrota per a l’equip local, deixant els jugadors i aficionats decebuts, però amb la certesa que la seva habilitat era present. La mala sort i l’efectivitat de l’equip visitant es van combinar per donar lloc a un resultat inesperat en un partit que, en els primers 5 minuts prometia una història diferent.— Text i foto: CH Ripollet

Propera setmana partit dissabte 10, a les 16 h, al pavello de l’Ausoneta de Vic

CLUB HANDBOL VIC B – CLUB HANDBOL RIPOLLET

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?