Clínica Dental nova victòria i derrota per l’equip femení Divisió Honor

8-SDM-210123-Victor-Miquel-Pau

Cara i creu per l’equip masculí i femení del CTT Ripollet. El Clínica Dental Virgen del Pilar Ripollet que en aquesta jornada va jugar amb Víctor Llorens, Miquel Arnau i Pau Barceló van aconseguir un contundent i clar 6-0 contra el Falcons de Sabadell. Amb aquesta victòria es consoliden la zona alta de la classificació a una sola victòria del líder i amb moltes opcions de jugar el play-off d’ascens a primera divisió nacional.

L’equip femení de l’Autoescola Tatchepol va patir una nova derrota aquesta vegada contra el líder Girbau Vic. Derrota per 2 – 4 i que les deixa penúltimes a la classificació però a tan sols dues victòries de poder aconseguir la permanència.
A Preferent, el WBTravel va aconseguir una nova victòria, aquesta vegada per un ajustat 3-4 però que dona una posició còmoda al mig de la classificació. Els resultats de la resta d’equips han estat:

1ª catalana: Ripollet – Ateneu, 4-3
2ª B: Badalona – Ripollet 4-2
3 era. A: Joves Castelldefells – Juma Ripollet A. 6 – 0
3 era. A: Juna Ripollet B
– Badalona: 2-4
3 era. B: Tot Motor Cerdanyola Ripollet – Barcino. 1 – 5

Pel que fa a les categories formatives destacar que el cap de setmana passat un total de 25 palistes locals van participar a una nova jornada de la competició de promeses. Els més destacats en aquesta ocasió van ser en Pau Altar guanyador al grup B i en Yassir que va ser el campió al grup H. – Text i foto: CTT Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?