Busca jugadors i jugadores per aquesta temporada 2022-23

11 foto vine i disfruta

 El Club, continua buscant jugadors i jugadores per acabar aquesta temporada 2022-2023. La idea també és començar a formar els equips per a la propera temporada 2023-2024.

Després de les festes nadalenques reprendrem els entrenaments sense modificar horaris, la data prevista per arrencar amb la rutina esportiva serà a partir del DILLUNS 9 de Gener del 2023.
Si teniu entre 7 i 15 anys, us esperem els dimecres i els divendres de 18.00 a 20.00 hores a la pista coberta del col·legi Anselm Clavé, carrer escoles (Ripollet)
Si teniu de 16 anys en endavant, us esperem els dilluns de 20.30 a 22.30 hores al pavelló Joan Creus i els dijous a les 21 hores a la pista coberta del col·legi Anselm Clavé, carrer escoles (Ripollet)
No importa el nivell que tingueu, els nostres entrenadors, tots titulats, us formaran i us ensenyaran tot el que heu de saber sobre el Handbol. No us ho penseu, veniu i formeu part de la família del Club Handbol Ripollet. Us divertireu, fareu nous amics i amigues, a més aprendreu tot sobre un esport d’equip súper divertit i sobretot amb molts valors Nens, nenes, nois, noies, homes i dones, us esperem. Veniu a provar i segur que us agradarà Entre tots i totes podrem fer el club més gran. — Text i foto CH Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?