Ariadna, Carmen i Albert medallistes al campionat Espanya

11 grup palistes a Zamora IMG-20230627-WA0011 copia

Exceŀlents resultats als campionat Espanya celebrat a Zamora pels palistes locals

Entre el 21 de juny i el 3 de juliol, dinou palistes de Ripollet van desplaçar-se a Zamora per disputar el campionat d’Espanya. El Tennis Taula Ripollet va ser un dels clubs amb més participants a la competició, El club va estar reconegut amb quatre medalles pels palistes locals més una cinquena pel jugador ripolletenc Albert Vilardell, que es va formar i segueix vinculat al Tennis Taula Ripollet tot i que actualment juga a Alemanya.

Carmen Domingo va aconseguir tres bronzes a la categoria aleví. En equips, dobles i individuals. Igual metall va assolir Albert vilardell als dobles sub 21

Per últim Ariadna Arnau es va fer amb el sots-campionat a la categoria benjamí, tancant un campionat exceŀlent .Altres resultats més destacats van ser: les 3 medalles de Carmen Domingo i el joc de Marta Peñarando i Lidia Rico formant parella amb Marti Pelachs i Albert Vilardell a quarts de final.

Els palistes locals van competir dins de les diferents categories des de benjamí fins sub-2, en les modalitats d’individual, equips, dobles i dobles mixtos. L’expedició ripolletenca als campionats estava encapçalada per l’entrenador Miquel Arnau i els membres del club Ramon Argent i Gabriela Feher. – Text i foto CTT Ripollet

 

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?