Aina Mogas campiona Catalunya universitària

8 Aina Judit dobles 290123

Dues jugadores de l’Autoescola Tatchepol Ripollet van participar al campionat Catalunya Universitari, disputat a les Borges Blanques el passat diumenge 29 de gener. Aina Mogas va ser la campiona en individual, quedant la seva companya Judith Gutiérrez en tercera posició. Pel que va la proba de dobles les dues jugadores van aconseguir un altre pòdium aconseguint la segona posició. Pitjor sort van tenir les seves companyes d’equip que van desplaçar-se fins Sant Sebastian i van perdre per un contundent 5 -1 contra el Club Atlético San Sebastian.
Mateixa sort van tenir els nois del Clínica Dental Vírgen del Pilar, que en un partit molt disputat van perdre per 4-2 contra el Natació Mataró. L’equip del WBT van caure derrotats per un contundent 6 – 0. I l’equip de 1era. Catalana va perdre 3-4 amb els Lluïsos de Gràcia. Tancant un cap de setmana negatiu pel que fa referència a les lligues que disputat el CTT Ripollet.

Pel que fa referència la resta d’equips del CTT Ripollet els resultats van ser:
Segona B: CTT Vilafranca – CTT Ripollet 5 – 1
3era. A: Juma Ripollet “B” – Sallent 4- 2
3era. A: Valls de Torroella – Juma Ripollet “A” 2 – 4
3era. B: Tot Motor Cerdanyola CTT Ripollet – Torelló 4 – 3
– Text i foto: CTT Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?