A.E.FORNELLS B 36 — CLUB HANDBOL RIPOLLET 28

12 esports club handbol ripollet 01 fornells

Dissabte passat, ens desplacem a Fornells de la Selva, Girona. Segona volta de la competició, bon ambient entre els jugadors, es venia d’una dinàmica molt bona i es volia seguir amb la ratxa de victòries. Per a aquest partit només es comptava amb 8 jugadors, i amb un canvi.

A la primera meitat, es veia un joc molt bo, es jugava bé en atac, les defenses eren fortes per les dues bandes i el marcador era molt igualat, arribant al descans amb un 17 a 16.

La segona meitat va comptar amb la mateixa dinàmica, marcaven i seguidament anotàvem, però al minut 21 quan el marcador assenyalava un 25 a 24, es va produir la lesió d’un dels nostres jugadors. Davant la impossibilitat de poder fer cap canvi més, l’equip local va aprofitar per agafar una distància al marcador i aconseguir la victòria. Al final 36 a 28.

En definitiva, va ser una trobada molt renyida i emocionant fins al moment de la lesió que va afectar l’equip. Tot i que es va trencar la ratxa de victòries, l’actitud positiva i el bon rendiment durant la major part del partit són aspectes alentidors. La impossibilitat de fer més canvis a causa de la lesió va tenir impacte significatiu en el desenvolupament del joc.

Esperem que la lesió no sigui greu i que el jugador torni a jugar al més aviat possible.
Fins i tot amb aquesta traveta del destí, l’equip seguirà motivat per a les següents trobades per seguir sumant victòries en la competició. — Text i foto: CH Ripollet

Pel Club Handbol Ripollet han jugat: Brian, Rubén S, Sergio Ledesma, Rubén H. Gerard, Joel, Adrià i Fernando.

l Propera setmana rebem la visita del Calonge, diumenge a les 12.30 al Joan Creus. US ESPEREM A TOTS AL PARTIT.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?