200 propostes “per guanyar de forma clara i contundent” les eleccions, segons Tirado

6 PSC programa electoral copia

“Ripollet necessita un canvi després de 8 anys d’incapacitat de gestió de Decidim. L’únic canvi possible és que el PSC guanyi les eleccions”. Aquest és en extracte l’argumentari bàsic de la campanya del PSC. La formació liderada per LLuís Tirado aspira a guanyar l’alcaldia el 28 M. Quan Tirado va presentar dissabte passat al Centre Cultural el programa electoral va subratllar que estava fet “per guanyar de forma rotunda i clara” les eleccions i el va qualificar d’ “ambiciós”.
“La primera acció que faré com alcalde serà negociar amb Urbaser per tornar a posar els contenidors de recollida domèstica”, va prometre el candidat socialista durant la presentació. Tirado també va detallar la segona acció que seria reunir-se amb el ministeri per reclamar l’estació de tren R8 Ripollet Can Salvatella.
“Qui millor que el PSC per fer realitat i trobar els recursos que necessita Ripollet?” va reflexionar en relació al projecte de residència per a gent gran, que s’ha compromès a continuar, i a l’actual lideratge socialista a l’àrea metropolitana i a l’estat.
Entre les propostes socialistes, el candidat a l’alcaldia ha destacat la construcció d’un pavelló esportiu de grans dimensions al barri de Pinetons, a tocar de la futura residència de gent gran; la compra d’una nau industrial per acollir un espai polivalent dedicat a la cultura i les arts escèniques, en línia amb la reivindicació de Traça i d’anteriors propostes socialistes; la represa del projecte per construir 80 habitatges socials a Pinetons que segons Tirado, ara “està aturat”, i la construcció de la Ronda Nord per desviar el trànsit del centre C iutat.
Aprofitant que Mercadona abandonarà l’espai de la plaça Pere Quart, l’alcaldable del PSC ha proposat ubicar en aquest espai unes oficines municipals que acullin l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, els serveis d’atenció a l’empresari i les oficines de l’aigua de Sorea a més de comprometre’s a sanejar i reformar l’aparcament del Molí “no ‘d’enderrocar-lo “, va matisar, i reformar la plaça de Pere Quart.
Tirado també ha parlat de demanar l’ampliació fins a Ripollet de línies d’autobús que ara només arriben a Montcada i Reixac en mobilitat, de serveis d’atenció psicològica per a joves i de la creació de consells d’infància.
Els serveis socials, “en un municipi amb moltes necessitats” va senyalar, la neteja urbana i el manteniment de la via pública seran aspectes prioritaris en un govern del PSC. El programa electoral socialista recull unes 200 propostes agrupades per àmbits i concreta propostes per cadascun dels barris de Ripollet. Entre aquestes destaca la creació d’un consell de barri al Centre, Maragall, Can Clos, Sant Andreu, Tiana-Pont Vell i Can Vargas amb pressupost propi perquè el veïnat pugui decidir i tirar endavant petites inversions. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?