Victòria que referma el liderat

11 FINAL CFF Ripollet copia

El primer equip del CF Ripollet va guanyar 3 a 0 al Vic Riuprimer, refermant la seva posició al capdavant de la classificació. Van signar els gols Collado, Lladó i Rosa.
El segon equip va perdre al camp de l’At. Polinyà. 2 a 1. Albet va fer el gol ripolletenc. El Preferent Juvenil va rebre a la UE Quart, a l’estadi municipal del poble. Van perdre 0 a 3. L’Infantil de 1a divisió va viatjar al camp de la UE Rubí. Els vermells i negres van perdre 4 a 1. El gol de l’honor el va marcar Bachirí. El prebenjamí S8 va guanyar 3 a 0 al FC Sant Quirze del Vallès. Dianes de Rodríguez, Cardoso i Abril..

La pròxima setmana
El primer equip jugarà diumenge vinent, a partir de les 12.15 h i al municipal, amb el Sant Feliu de Codines. El segon equip rebrà dissabte, a les 16.30 h, al CE Vilassar de Dalt. El Preferent Juvenil viatjarà a l’Empordà. Jugarà diumenge, a partir de les 13.15 h al camp de la UE Figueres. L’Infantil de 1a divisió jugarà un derbi a Barberà del Vallès. Dissabte a les 17.45 h. Escola F. Barberà Andalusia – CF Ripollet. I el Prebenjamí S8 té una cita diumenge, a les 10 h, al camp del CF Base Montcada.— JJ

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?