Unes obres al Molí d’en Rata i el Teatre Auditori milloren la seguretat i eficiència dels dos equipaments

8 streaming taula so teatre copia

Més segurs pels visitants i més eficients. La Diputació de Barcelona ha subvencionat amb 72.541,82 euros les actuacions de reforma i actualització de maquinària i il·luminació fetes al Molí d’en Rata i al Teatre Auditori del Mercat Vell els primers mesos d’estiu.

Al Molí d’en Rata, un antic molí fariner de 1825, dels pocs molins hidràulics que es conserven a Catalunya, i que forma part del Centre d’Interpretació del Patrimoni Local com a espai museïtzat, s’han corregit elements de seguretat en el dipòsit superior i font d’aigua de l’antic molí i s’ha millorat l’eficiència energètica de la zona de depuració, automatitzant el procés. A partir d’ara, els visitants podran veure en directe el funcionament de les moles i turbines del molí —es conserven el rodet i les moles originals— perquè s’ha aprofitat la renovació per crear un programari i un audiovisual que permetran visualitzar en directe el funcionament d’aquest molí fariner hidràulic.

Al Teatre Auditori del Mercat Vell s’han actualitzat els sistemes d’alarma i seguretat i s’han instal·lat càmeres. També s’ha modernitzat l’equipament tècnic, escènic i d’iŀluminació per fer-lo més sostenible, segur i millorar la qualitat tècnica en projeccions o representacions teatrals. La lluminària s’ha substituït per focus Led, i s’ha equipat el teatre amb un equip per a la captació, gravació i emissió de vídeo streaming, entre altres actuacions. L’Associació d’Espectadors ha anunciat un nou programa de cinema – JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?