Una vuitantena de persones es concentren contra la violència masclista l’últim dia d’any

8 Dones concentració

El mes de desembre de 2022, amb almenys 8 feminicidis a l’Estat Espanyol i tres casos pendents de confirmar, ha estat un dels pitjors mesos dels últims anys. El comitè de Dones de Ripollet va convocar dissabte una concentració de rebuig a la onada de feminicidis.

Una vuitantena llarga de persones es van concentrar al migdia de dissabte a la plaça del Molí per dir Prou als feminicidis en un desembre fatídic. Almenys 8 dones han estat assassinades aquest mes a l’Estat espanyol, quatre els darrers quatre dies i tres casos més estaven en estudi i pendents de ser confirmats . L’assassinat de dones pel fet de ser dones és la punta de l’iceberg de les violències masclistes. “Hi ha molta indignació” valorava una de les assistents a la concentració de rebuig a l’onada de feminicidis i homenatge a les dones assassinades aquest 2022 convocada pel Comitè de dones amb el lema Prou Feminicidis. — J. Josa

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?