Una empresa de cada un dels nou polígons industrials de Ripollet explica a l’Ajuntament i a l’Associació d’Empreses les seves necessitats

empresa

Entre juliol i desembre, el departament d’Empresa i Comerç, junt amb la dinamitzadora de l’Associació d’Empreses de Ripollet (AER), van visitar la seu de nou empreses ubicades en un dels nou polígons industrials del municipi per conèixer de primera mà les necessitats de les factories i dels polígons, presentar-los alguns projectes municipals d’ocupació i emprenedoria i incentivar l’associacionisme empresarial.

Acompanyades de tècnics de Ripollet Impulsa, la regidora d’Empresa, Txell Caler, i la dinamitzadora de l’Associació d’Empreses de Ripollet (AER), Ingrid Vergara han visitat al llarg de cinc mesos la seu d’una empresa o indústria representativa de cada un dels nou polígons industrials (PAE’s) de Ripollet amb l’objectiu de vincular-les a la ciutat. El recorregut per les empreses ha finalitzat al mes de desembre: després de visitar Bobinados Volta a Can Masachs, Grand Lord Bus a Cadesbank, Elan Foods a Sintermetal, ID Gámax a La Sibèria, Thalgo a El Martinet, Rectificats Sicília a Els Pinetons, Étikek a Molí d’en Xec, Aparcamiento de Camiones Ripollet a La Granja i Servi-Glass al PAE Can Mas, el consistori ha començat a analitzar les necessitats i propostes recollides durant les trobades i es prepara per gestionar les demandes de la indústria i fer-ho extensible a tots els PAE’s del municipi, ha informat l’Ajuntament en una nota de premsa.

Les empreses han pogut explicar els seus reptes de futur i compartir les necessitats del sector, per tal de tenir coneixements de primera mà i coŀlaborar amb el municipi respecte aquestes demandes. Durant les trobades s’han abordat temes com l’Economia Circular, la Innovació, la sensibilització LGTBI, la Certificació Q, les noves línies de producció i els eco dissenys. L’Ajuntament els ha presentat projectes d’ocupació i emprenedoria públics com el projecte de cooperatives escolars CuEmE i les actuacions de millora als diferents PAE’s a més d’abordar les necessitats de contractació de personal, entre d’altres temes.

L’Associació d’Empreses de Ripollet (AER) ha explicat a les noves empreses els motius que les van portar a associar-se i les avantatges d’aquesta aliança i de tenir un interlocutor únic en relació directa davant les administracions públiques. Durant les visites també “s’ha posat en valor la importància de l’associacionisme”, sosté l’Ajuntament en la nota de premsa municipal.— RAD

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?