Una diada amb menys restriccions que al 2020

castells-1665132_1920

Aquest dissabte, 11 de setembre, Ripollet celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte amb aforament controlat, si bé amb menys restriccions que la Diada del 2020. L’Ajuntament de Ripollet ha convocat l’acte institucional, que com és habitual tindrà lloc dissabte 11, Diada Nacional de Catalunya, a la plaça de l’Onze de Setembre, davant del monument de Rafael de Casanova. En aquesta edició, amb menys restriccions que la passada, hi haurà aforament controlat. A més, caldrà respectar la distància entre persones i utilitzar en tot moment la mascareta. L’acte es podrà seguir a través del canal d’Instagram de l’Ajuntament.

A partir de les 10 h, entitats i associacions de Ripollet realitzaran la seva ofrena floral, seguida de l’ofrena institucional. L’acte comptarà amb la participació de la Societat Coral “El Vallès”, representada per Veus del Vallès. A diferència de l’orfrena de 2020, algunes de les entitats participants faran una petita actuació i/o parlament a l’hora de realitzar la seva ofrena. — Redacció

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?