Un espectacle de Quim Masferrer recollirà les experiències de confinament del veïnat de Ripollet

Pepa Planas

La 27 a temporada d’arts escèniques del Mercat Vell s’inaugurarà amb un recordatori al primer president de l’associació d’espectadors Wenceslau Soler i als socis i amics desapareguts en temps de pandèmia

Amb la voluntat de recuperar la confiança i una reivindicació de la importància de les arts escèniques “com a bàlsam per superar moments difícils”, l’Associació d’Espectadors del Teatre Auditori del Mercat Vell ha presentat els primers espectacles programats per la 27a temporada del Teatre Auditori del Mercat Vell per a públic adult. El públic de Ripollet tindrà ocasió de retrobar-se amb l’actor, director i dramaturg Quim Masferrer, la pallassa Pepa Planas o el pianista Daniel Ligorio.en la primera part d’una temporada excepcional, marcada per temps complicats. Després d’haver hagut de canceŀlar bona part dels espectacles de la 26a temporada per la pandèmia i el tancament del teatre de Ripollet des de març del 2020, l’Associació d’Espectadors ha optat per reduir durant el primer trimestre el nombre d’espectacles respecte al que és habitual.
“Volem veure com respon el nostre públic i evitar les canceŀlacions” explica l’actual presidenta, Laura Dulcet, al temps que fa una crida a recuperar la confiança, —amb seguretat i mesures de prevenció com la reducció al 50% de l’aforament al teatre— per “no deixar de fer les coses que ens agraden”. Entre el 6 d’octubre i el 20 de desembre, la llotja acollirà tres obres professionals; dues de teatre i un concert de música. Un espectacle itinerant a l’aire lliure, el 20 de desembre, culminarà aquesta temporada que Dulcet no dubta en qualificar “d’experimental”.
Breu si bé innovadora. En la cloenda, l’actor Quim Masferrer, un dels grans èxits de la temporada 2019, recorrerà els carrers de Ripollet per recollir en Gràcies les experiències i històries que la ciutadania de Ripollet ha viscut durant el confinament. L’espectacle es podrà seguir pel carrer o veure des dels balcons i les xarxes socials.

Aquesta no és la única proposta compromesa: La pallassa Pepa Planas obre la temporada el 6 d’octubre amb el novíssims espectacle Veus que no veus, en el que reivindica la visibilitat de les dones al circ. En Assaig sobre la lucidesa, el 4 de desembre, José Saramago reflexiona sobre la democràcia i la corrupció.La representació possiblement coincideixi amb una més que probable convocatòria d’eleccions a Catalunya. Pel que fa a les propostes musicals, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, acompanyada de forma excepcional pel reconegut pianista Daniel Ligorio aproparan , el 6 de novembre, la figura de Beethoven al públic local en el 250 aniversari del naixement del compositor. Un breu parlament quan el teatre aixequi el teló, a l’octubre, recordarà amics desapareguts aquest any com Wenceslau Soler o Mayte Martín.

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?