Última setmana per a la preinscripció escolar, ara també amb cita prèvia
mercat municipal

1d1408e4e294e66373eaa690c4062382

El termini finalitza aquest divendres 22. El procés de preinscripció afecta el primer i segon cicle d’educació infantil —les bressol segueixen el mateix calendari per primera vegada—, educació primària i educació secundària obligatòria. En un any de baixa natalitat, es manté d’entrada el mateix nombre de classes i grups que ara. 

Des de fa una setmana, el web municipal Ripollet.cat agrupa en la pestanya Preinscripció 2020-2021 la informació perquè les famílies puguin fer el tràmit telemàticament —el format que s’espera que sigui majoritari— i els telèfons i contactes per demanar cita prèvia a les dues bressol municipal, els sis centres de primària públic, els dos instituts escola públics i els tres centres concertats, a més dels tres instituts públics del municipi. Des de dilluns i fins aquest divendres, quan finalitza el termini establert pel departament d’Educació, les famílies  poden fer el tràmit de forma presencial després de demanar cita prèvia. El web publica el mapa escolar de la Generalitat amb l’oferta de places per centres i el mapa de zonificació escolar a Ripollet pel curs 2020-2021.  En un any de baixa natalitat, el primer escenari del departament d’Educació contempla la conservació de totes les classes de P-3 existent,  amb ofertes d’una línia i mitja.

—JJR 

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?