El CB Ripollet, a la presentació de la nova Super Copa Catalunya

10 Presentació Super Copa Catalunya copia

Les necessitats de la nova categoria faran que els partits del CB Ripollet com a local es juguin al Pavelló Municipal Joan Creus, el diumenge i a les 12 h

LL’Hotel Catalonia de Barcelona va acollir el passat 14 de setembre la presentació de la nova Super Copa Catalunya, femenina i masculina. El CB Ripollet participarà en aquesta nova competició amb el sènior A masculí. Van representar el club el coordinador esportiu, Modest Serra, l’entrenador de l’equip, Raul Jodra, i un dels capitans, Antonio Quirós.
La nova categoria comptarà amb un únic grup de 14 equips i la competició seguirà el sistema de lliga a doble volta de tots contra tots. L’equip campió masculí d’aquesta fase regular es classificarà per a la fase d’ascens a EBA, mentre que els equips classificats en 2a, 3a, 4a i 5a posició disputaran una Final a Quatre per optar a la segona plaça d’aquesta fase d’ascens.
D’altra banda, el cap de setmana del 10 i 11 de febrer de 2024 tindrà lloc l’ALLSTAR masculí amb la participació d’una selecció de jugadors i cos tècnic de tots els equips participants. Els partits del Super Copa es podran veure en streaming des del web de l’FCBQ i comptaran amb estadístiques completes de joc.¡. -CB Ripollet -Jordi Jorba

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?