Sense data per la represa de les competicions d’handbol

hanndbol

Alguns equips dels dos clubs d’handbol de Ripollet segueixen entrenant per mantenir-se en forma malgrat que la situació sanitària ha impedit la represa de les competicions quan estava previst i les restriccions d’horaris en l’ús de les pistes

Els dos clubs d’handbol local, el Club Handbol Ripollet i el Club Handbol Joventut Ripollet, viuen amb incertesa el retorn a les competicions que organitza la Federació Catalana d’aquest esport. La situació sanitària impedeix la represa, quedant enrere la darrera proposta de la federació, que era tornar al parquet el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. No ha estat possible i els equips segueixen entrenant per estar en forma per quan es pugui jugar a handbol.

Club Handbol Joventut Ripollet
La presidenta del Club Handbol Joventut Ripollet, Maria Carmen Montes, explica que estan entrenant en format de grups bombolla. Intentant casar els horaris restringits de les instaŀlacions esportives municipals – tanquen a les 21,15 h per la pandèmia – amb els horaris dels equips sènior, que fan esport sempre en horari nocturn, quan finalitzen la jornada laboral. Tot i les dificultats, les jugadores i els jugadors conserven intactes les ganes de competir. Actualment tenen 6 equips, 2 sèniors masculins, 1 sènior femení, i cadet femení i un altre de masculí. D’aquests equips, en tenen 3 federats: els 2 sèniors i el cadet masculí.

Club Handbol Ripollet
El president del Club Handbol Ripollet, Albert Jordana, explica que el desgavell en els horaris dels entrenaments també els afecten. Especialment a l’equip sènior masculí, l’únic federat de l’entitat. Davant la impossibilitat d’encaixar en l’horari proposat a les instaŀlacions esportives municipals, l’entitat ha optat perquè l’equip entreni a les pistes de l’escola Anselm Clavé.
Els ànims de les jugadores i els jugadors són alts, salpebrats per la situació sanitària que vivim. Treballen per estar ben preparats per la tornada als parquets. A banda del sènior, l’entitat té un infantil i un benjamí, que competiran al Consell Esportiu del Baix Llobregat. Ho faran allà perquè no hi ha competició d’handbol al Consell Esportiu del Vallès Occidental.— Jordi Jorba

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?