Roger Vilanova jugarà la temporada vinent al CB Ripollet

Roger Vilanova en acció gran_2

El jugador ripolletenc ha tornat a entrenar i està a disposició del coach Raúl Jodra per la temporada que està previst iniciar al gener

Roger Vilanova, 33 anys, formarà part de la primera esquadra del CB Ripollet. Per temes personals, havia aparcat aquesta possibilitat deixant la porta oberta a un possible retorn al parquet. Un cop resolts, torna a entrenar, «amb mascareta», puntualitza, i estarà a disposició del coach Raúl Jodra per la temporada vinent.

Per Vilanova, serà una temporada estranya. L’estructura de la 1ª fase, amb partits 2 setmanes seguides amb el mateix rival i una setmana de descans, permetrà detectar possibles contagis. Però hi veu situacions complicades, com el toc de queda, que ha forçat els horaris d’entrenament, que finalitzen a les 21,30 h i que s’han hagut de limitar a 2 per setmana per poder encabir les necessitats dels equips del club. O el confinament municipal de cap de setmana, que impediria ara per ara els desplaçaments entre pobles.

Vilanova qualifica d’«incògnit» el que espera al CB Ripollet la pròxima competició, «una temporada en què caldrà posar un asterisc a totes les competicions». D’entrada no té clar que es comenci a jugar, per l’actual context sanitari. Esportivament, l’equip té baixes destacades al joc interior, fet que obligarà als entrenadors a buscar solucions. S’han incorporat jugadors joves a la plantilla «amb qui conviurem» al parquet fent que «puguin agafar de nosaltres, els veterans, el que vulguin per millorar el seu joc i manera de competir.»
Respecte als equips amb qui jugaran, explica que «no saben com estan, quines afectacions tenen per la COVID19.» Una situació canviant, que també pot afectar els ripolletencs. — Jordi Jorba

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?