Ripollet reparteix 15.000 mascaretes en una setmana per conscienciar de la importància del seu ús
Mascaretes

0cd16382a44dd5666a6cdb7bae9c7fbd

S’estan distribuint per tots els barris del mnicipi fins aquest divendres

El Departament de Salut de l’Ajuntament de Ripollet ha organitzat una campanya de distribució de mascaretes amb l’objectiu d’informar i conscienciar a la població de la importància del seu ús en aquests moments de desescalada. La distribució d’un total de 15.000 mascaretes es realitza a tots els barris de Ripollet, a càrrec de personal municipal, El primer dia de la campanya de distribució, iniciada dilluns de la setmana passada,dos parelles de treballadors de la plantilla municipal van repartir 500 unitats de mascaretes quirúrgiques per a adults i 100 per a infants a la zona de Pont Vell-Can Tiana.

Les mascaretes es continuen repartint de 9 a 12 i de 18 a 20 h fins aquest divendres en diferents barris. Durant el cap de setmana passat es van instal·lar tres punts fixes de distribució a la zona del vial del riu Ripoll, al camí de la Serra i al parc dels Pinetons, amb carpes durant el matí

Ús obligatori de mascareta
Des del dimecres 21 de maig és obligatori portar mascareta, sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2 metres: a la via pública; en espais a l’aire lliure (parcs, per exemple); en espais tancats d’ús públic o que estiguin oberts al públic (botigues, per exemple).
En aquestes circumpstàncies la mascareta es obligatoria a partir dels 6 anys d’edat..
No és obligatòria en menors de 6 anys; persones amb dificultats respiratòries; persones amb discapacitat o depenents; activitats incompatibles, com menjar o beure.o per causa de força major o situació de necessitat.
Des del 4 de maig és obligatori portar mascareta al transport públic (autobús, ferrocarril, aeri i marítim); així com a l’interior de vehicles en què hi viatgin persones que no conviuen.

La mascareta recomanada és la higiènica o quirúrgica. El preu de les mascaretes quirúrgiques està regulat des del 24 d’abril i no poden costar més de 96 cèntims la unitat..
D’altra banda, el 15 d’abril passat, voluntaris de Creu Roja van distribuir mascaretes proporcionades per la Generalitat de Catalunya entre les persones usuàries del transport públic de Ripollet Les mascaretes es van repartir a les parades de l’autobús malgrat que inicialment, s’havia previst distribuir només en ciutats amb servei ferroviari. L’alcalde Osuna va agrair la col·laboració de Creu Roja .—RAD

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?