Ripollet celebra la participació veïnal i comercial amb els lemes ‘Amb tu és Nadal’ i ‘Amb tu, comerç local’

4 Presentació campanya Nadal copia

Entre desembre i gener el municipi celebrarà les festes amb una trentena d’activitats culturals, la commemoració dels 800 anys del pessebre i dues fires

La regidora de Comerç Eva Herrera (PSC) i el regidor de Cultura, Roger Bayó (ERC) van presentar dilluns la imatge i el programa de la campanya per les festes nadalanques, Amb tu és Nadal!. El lema reconèix l’aportació de la ciutadania i del comerç local a la celebració segons va explicar Herrera. “La ciutadania és la que, amb la seva participació, fa que a Ripollet es visqui Nadal amb alegria i iŀlusió, amb gent al carrer i també al comerç local”, va subratllar la regidora en la presentació.

La campanya de Nadal arrencarà el dia 29 de novembre amb l’encesa de l’enllumenat a la plaça de Pere Quart i s’allargarà fins a mitjans gener, amb més d’una trentena d’activitats organitzades per l’Ajuntament i entitats veïnals, cíviques i culturals del municipi. Entre els actes, destaquen la celebració de dues fires; la de Santa Llúcia i el Mercat de Nadal, la commemoració del 800 aniversari del pessebre i les campanyes comercials del Mercat Municipal i la Unió de Comerciants UCR. A més de grans cites com el cagatió de l’Estel, la recollida de cartes i la cavalcada Reial, organitzada per Ripollet Costums i Tradicions, i trobades tradicionals com el Quinto dels diables, les activitats solidaries de la Marató, els concerts de la Societat Coral i altres entitats o els concursos i exposicions de l’Agrupació pessebrista.

Ripollet s’ha sumat a la commemoració a Catalunya dels 800 anys del primer pessebre, amb una sèrie d’activitats destacades pel regidor de Cultura, Roger Bayó. El Centre de Patrimoni Molí d’en Rata acollirà xerrades i tallers al voltant d’aquesta expressió de cultura popular i inicia a partir de desembre un programa de patrimoni culinari per recuperar la gastronomia festiva del municipi,. Dins la campanya de Nadal, el CIP realitzarà tres tallers de dolços tradicionals, amb el mestre pastisser Àngel Salud. El Casal de Joves, la Biblioteca Municipal i el centre Cultural són altres equipaments amb programació nadalenca.

Durant aquests dies l’Ajuntament ha començat a repartir a equipaments, comerços i establiments d’hostaleria 250 boles de Nadal, creades als centres d’ocupació d’Aspasur, amb el lema Amb tu és Nadal!, com a guarniment. L’elaboració dels cercles ha tingut un cost de 2.772 euros, mentre que en l’enllumenat de Nadal el pressupost és de 54.084,58 €. Durant aquesta setmana finalitzarà la instal·lació amb la coŀlocació dels arbres de Nadal iŀluminats a les places de Pere Quart i Emma Maleras. —Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?