Ripollet, capital del bàsquet femení català

8 51523856145_df719f60b5_6k

El Bàsquet Almeda es proclama campió de la Lliga Catalana 2021 LF2. El CB Ripollet va convertir la final de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de Bàsquet disputada aquest cap de setmana al pavelló Municipal Joan Creus en una festa cultural i esportiva que va atraure l’atenció de la població i de les persones visitants de Cornellà, Viladecans, Lleida i Mataró.

Ripollet ha acollit aquest cap de setmana passat la final de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de Bàsquet. L’equip de Cornellà de Llobregat, el Bàsquet Almeda, va derrotar en la final celebrada al Pavelló Municipal Joan Creus el Viladecans B.F. per 49-52 amb Carlota Díaz-Guerra (16 punts) com a MVP. En el 3r i 4t lloc, el C.B. Lleida es va imposar a la U.E. Mataró, amb un resultat final de 69-73.
Els partits es van jugar dissabte, les semifinals, i el diumenge, partits pel 3r i 4rt lloc i gran final. Joan «Chichi» Creus, el llegendari jugador de bàsquet ripolletenc a qui el seu poble li dedicà el Pavelló d’Esports, va gaudir dels partits del diumenge.

Activitats a la plaça
El CB Ripollet va organitzar la «final four» i activitats a la plaça Joan Abad, creant un ambient cultural i esportiu que va atraure l’atenció de la població i de les persones visitants de Cornellà, Viladecans, Lleida i Mataró.
Hi col·laboraren la Biblioteca, cedint per consulta els llibres del fons dedicat al bàsquet, els Gegants i els grallers, les i els músics dels Diables, les i els catifaires del poble fent la catifa del 90è aniversari del club, els queviures i begudes del KöK i els infants de l’escoleta del club, que gaudiren jugant a bàsquet i escoltant el conte de la Bimba, una pilota ben especial.
Dissabte el CB Ripollet va muntar un torneig de júniors femenines i durant el cap de setmana es van retransmetre per Internet els partits jugats al Barneda pels equips de l’entitat, arribant a simultaniejar-los amb els de la final four. Les voluntàries i els voluntaris van fer possible la complexa organització de la festa del bàsquet a Ripollet.

Debut amb un ple de victòries

El cap de setmana de la «final four» va ser també el del debut en competició dels equips del club. Va ser una estrena rodona, amb un 100 % de victòries per als equips blaus. Jugant com a locals sumaren punts els nois del júnior, sost21, sènior B i sènior A. I a domicili venceren les noies del júnior i sènior — J. Jorba

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?