Quim Masferrer exposarà diumenge les experiències de confinament del veïnat de Ripollet en l’espectacle mòbil ‘Moltes gràcies’

Mas ferrer

Els veïns i veïnes seran les grans protagonistes de l’espectacle que, aquest diumenge, tanca la programació del primer trimestre del Mercat Vell. L’Associació d’espectadors ha volgut dedicar la cloenda a totes les persones que van aportar treball, ajut, entreteniment, durant els dies de confinament.

L’Associació d’Espectadors del Teatre Auditori del Mercat Vell va presentar els espectacles de la 27a temporada del Mercat Vell com “un bàlsam per a temps difícils”. Després d’haver hagut d’ajornar una de les propostes i haver-la recuperat en un inici de temporada marcat per la pandèmia, el públic de Ripollet tindrà ocasió de retrobar-se aquest diumenge amb l’actor, director i dramaturg Quim Masferrer, conegut per descobrir els pobles més petits de Catalunya al capdavant del programa de Tv3 El foraster.

El showman, que a Ripollet ja va ser un dels grans èxits de la temporada 2019, recorrerà aquest diumenge, de 12 a 13.30 hores els carrers principals de la vila sobre una plataforma. El pas de l’escenari sobre rodes es retransmetrà en directe a la pantalla gran del Teatre Auditori del Mercat Vell i es podrà seguir des de les cases connectant a les adreces www.moltes gracies.cat youtoube.com/quimmasferrerTV .

Sortint del teatre, en diumenge i amb una original proposta mòbil, pensada per ser seguida des de les cases, balcons i xarxes socials, l’Associació d’Espectadors ha volgut dedicar l’espectacle de teatre de carrer “Moltes gràcies” a “totes les persones que van aportar treballa, ajut, entreteniment… en el confinament”. Per això, el passi local de Moltes gràcies incorporarà les experiències i històries que la ciutadania de Ripollet ha viscut a partir del mes de març de 2020. Durant el trajecte, l’actor convidarà a pujar a l’escenari persones del municipi perquè expliquin i comparteixin amb tothom la seva experiència.
L’espectacle de Masferrer posa el punt i final al primer trimestre d’una temporada que, des de l’Associació d’Espectadors, han qualificat “d’experimental”. Durant aquests mesos, amb aforament limitat i programació reduïda, els espectadors han pogut gaudir de la pallassa Pepa Planas i el seu espectacle cle Veus que no veus i de l’escenificació de l’Assaig sobre la lucidesa de José Saramago, i finalment, després de l’obertura dels teatres en la segona onada, de l’homenatge a Beethoven, en la celebració del 250 aniversari del naixement del compositor. La programació del primer trimestre de la temporada 27 es va obrir amb un recordatori a les persones que ens han deixat —RAD

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?