Primers punts a la primera divisió femenina

10 Carmen Ariadna Maria Alicia Ainoa 191123

l L’equip de la primera divisió femenina de l’Autoescola Tatchepol aconsegueix dues victòries a la segona concentració disputada a les Borges Blanques. Les ripolletenques que en aquesta ocasió van ser dirigides per Joan Arnau van començar aquesta segona trobada amb una derrota amb les locals del Borges. Però es van refer d’aquesta derrota per assolir dues victòries. Contra l’Ateneu 1882 van guanyar per 1-5 i contra ACR Binèfar per 2-4. Joan Arnau va utilitzar a totes les seves jugadores. Carmen Domingo, Ariadna Arnau, Maria Morales, Alícia Llibre i Ainoa Caparros.
L’equip de primera divisió honor aquesta setmana no va jugar. Pel que fa referència a la categoria masculina l’equip de la Clínica Dental Vírgen del Pilar va obtenir una important victòria per 1-5 contra els Falcons de Sabadell. En aquesta ocasió van jugar Miquel Arnau, Pau Barceló i Víctor Llorens.
A tercera no acaba d’arribar la victòria i el WBTravel Ripollet va perdre per un contundent 0-6 contra el Cassà.

Reconeixement
Per a finalitzar informar que el dissabte 25 novembre es farà un acte per a un reconeixement a Joan Arnau com a expresident de la FCTT entre els anys 2011-2021. Joan Arnau que en l’actualitat coŀlabora amb el CTT Ripollet a nivell d’entrenaments i organització. Abans de ser president de la FCTT havia estat president del CTT Ripollet assolint les màximes categories tant a nivell masculí com a femení. L’actual Junta de la FCTT va nomenar-lo president d’Honor i dins els actes de l’Open de Barcelona es farà un reconeixement públic per la seva trajectòria. -Text i foto: CTT Ripollet. A la imatge les palistes Carmen Domingo, Ariadna Arnau, Maria Morales, Alícia Llibre i Ainoa Caparros.

La resta de resultats van ser:

Primera Provincial:
TT Vilafranca 3 – 4 CTT Ripollet
Segona “A”: CTT Castelldefels 3 – 4 CTT Ripollet
Tercera “A”: LLuisos d’horta 5 – 1 Juma Ripollet
Valls de Torroella 1 – 5 Tot Motor Cerdanyola Ripollet

Veterans jornada Inter setmanal:
2ona. “B” CTT Ripollet 2 – 4 CTT Castelldefels
3era. “B” Lluisos de Gràcia 1 – 5 CTT Ripollet
3era. “C” TT L’Hospitalet 0 – 6 CTT Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?