Poliesportiu Municipal: La reforma més esperada

4 ripollet-esp-poliesportiu-fase1-02-220221

La primera fase de les obres de reforma integral del Poliesportiu s’iniciarà a la tardor , amb una durada prevista de 18 mesos. Les obres tenen un pressupost de 4,9 M d’euros. El projecte contempla la construcció d’un nou edifici més lògic en la distribució, sense circuits creuats i amb més llum natural.

L’esport és un eix de cohesió i és part de la personalitat de la ciutat”. Aquesta afirmació la va fer dilluns l’alcalde Josep M. Osuna en la presentació virtual del projecte de reforma integral del Poliesportiu municipal, un dels projectes estrella d’aquest i de l’anterior mandat. La reforma, que es farà en dues fases, ja té pressupost i calendari. “Aquesta és una molt bona notícia per a la ciutat” va valorar dilluns Osuna, perquè es tracta, va afegir, “d’un projecte d’una gran magnitud i molt ambiciós, que portem treballant des de l’anterior legislatura i tot i que s’ha endarrerit”.
Aquest mes de març està previst iniciar la licitació de les obres: El govern confia que els operaris comencin a treballar entre els mesos de setembre i octubre d’aquest any i estima que les obres finalitzaran en uns 18 mesos. La primera fase de la reforma té un pressupost de 4,9 Milions d’euros, i estarà cofinançat per tres programes de subvencions de l’AMB i la Diputació de Barcelona. —RAD

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?