Nou pòdium a l’Estatal de Jaén

11 Carmen podium 3

l En un cap de setmana a on s’aturaven totes les lligues els tres primers del total de vuit que han de jugar l’estatal es van desplaçar fins Jaén. I van tornar d’allà amb un saldo altament positiu Carmen Domingo va aconseguir la tercera posició. Amb un campionat impecable a on va quedar primera de grup amb 100 % de victòries, i tan sols va perdre un sol partit a les semifinals.

A la categoria benjamí Ariadna Arnau va aconseguir la 6 posició, també amb un gran campionat. Va perdre el pas a semifinals en uns quarts molt disputats i que va perdre per un igualat 2-3.

El tercer jugador que va participar Lucas Pardo, primera vegada que es classificava per un Estatal i que malgrat no passar de la fase de grups va aconseguir dues victòries en aquesta fase.
L’autoescola Tatchepol integrada per Lidia, Mireia i Marta juga entre el dimecres i dijous el campionat absolut i les mateixes jugadores faran l’estatal Sub-21 entre divendres 24 i dissabte 25 en aquesta competició acompanyades per les també classificades Judith i Aina. – Text i foto CTT Ripollet. A la imatges Pòdium de Carmen Domingo

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?