Nou coordinador i entrenador del CH Ripollet

10 entrenador CH Ripollet Disseny sense títol (20) copia

Diego R. Birent s’incorpora com a nou coordinador i entrenador del CH Ripollet. Així ho ha comunicat el club, dedicat actualment a la preparació de la pròxima temporada.
Birent és professor d’educació física i preparador físic de professió, va ser porter fins als trenta-sis anys. Ha estat coordinador a l’Argentina del Club Platense, Club Ciudad de Buenos Aires, Club Gimnasia y Esgrima, Argentinos Juniors i a Chile, al Club Kellun. Els darrers anys ha estat entrenant al Club Hoquei Arenys de Mar i Club Hoquei Lloret. Al CH Ripollet, Birent compaginarà la coordinació del club amb la tasca d’entrenador del primer equip i de la base.

Reforçar la base
El CH Ripollet busca jugadors infantils de 1r i 2n any, amb la voluntat de reforçar i ampliar la seva base. L’entitat ofereix oportunitats per créixer i millorat als nous esportistes. Per connectar-hi, cal adreçar-se a les xarxes socials del club. — Text: JJ Foto @ch_ripollet

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?