Mostres de suport a la mare i la filla desallotjades a Can Mas del pis d’un fons voltor

desahucio

La PAH denuncia en una concentració l’incompliment de les normatives per protegir persones en risc d’exclusió social. El govern local va reprovar en un comunicat l’actuació de jutjats i mossos per dificultar la tasca de Serveis Socials durant el desnonament.

Una trentena de veïns de Ripollet i Cerdanyola van concentrar-se dimarts de la setmana passada als jutjats de Cerdanyola per reclamar que s’acabi amb els desallotjaments i donar suport a la mare i la filla de Ripollet desallotjades el dilluns 1 de març d’un pis del barri de Can Mas, propietat del fons Cabot Assets.

Durant la lectura del manifest, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca PAH va denunciar l’incompliment de la suspensió durant l’estat d’alarmar de l’execució de desnonaments que afecten persones en risc d’exclusió social.

Dies abans l’equip de govern de Ripollet havia emès un comunicat on denunciava que jutjat i mossos d’esquadra havien dificultat l’actuació de Serveis Socials durant el desallotjament, motiu per qual mostrava “indignació i preocupació” pels fets. Entitats com l’AFI de l’escola El Martinet, on estudia la nena desallotjada, i la Plataforma d’AMPA’s també han condemnats el desallotjament, en un comunicat conjunt.

La concentració als jutjats de Cerdanyola va finalitzar amb cinc minuts de silenci — En cada desallotjament hi han vides en joc, adverteix la PAH- i el crit de “Si, se puede”. -JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?