Molta participació al primer taller d’abril de la Jugatecambiental

e2514efc12d4fe082fdc20ab2f336dc3

Una seixantena de persones es van aplegar aquest diumenge a la Jugatecambiental del parc dels Pinetons per participar en l’activitat “Les aromàtiques del Parc, elaborem remeis”, informa l’ajuntament.

La Jugatecambiental està ubicada en una carpa a tocar de l’esplanada del brollador del parc, a l’avinguda del Mediterrani. Cada diumenge fins al mes de juny s’ofereix un servei de préstec de material de joc i punt d’informació del parc i un espai de joc i experimentació. A més, l’espai de joc es complementa amb una proposta d’activitat diferent relacionada amb el medi ambient, el parc o el seu. L’horari d’obertura és de d’11,30 a 13 h.

El taller de diumenge passat, el primer de la temporada de primavera, va girar entorn les plantes aromàtiques que es troben al parc dels Pinetons i les seves qualitats. L’activitat programada per aquest diumenge 10 d’abril és “Fem el nostre hort de primavera”. Les famílies que participin al taller podran plantar el planter d’algunes espècies d’hort i endur-se-les a casa.

Els projectes de Jugatecambiental tenen com a objectiu la promoció dels valors del parc i oferir un espai de joc i experimentació en família. Aquest projecte, organitzat per l’Ajuntament de Ripollet i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, està gestionat pels educadors i educadores de la Casa Natura.

Les activitats es realitzen en família, són gratuïtes i, en general, no necessiten inscripció prèvia. En cas que sigui necessari inscriure’s (per exemple, en les excursions), la inscripció s’ha de fer a casadenatura@gmail.com o al telèfon 670291277, de 10 a 13.30 h.

Per a més informació i per consultar la programació es pot consultar el facebook de la Casa Natura de Ripollet, el portal metropolità www.amb.cat/agenda o bé sol·licitar a casadenatura@gmail.com la tramesa de la programació de la Jugatecambiental.

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?