Modest Serra i Vila, nou president del CB Ripollet

8 Marc Pérez i Modest Serra participant en el programa Cor Blau de Ripollet Ràdio copia

El CB Ripollet ha tancat el procés per escollir una nova junta directiva, després de la dimissió per motius personals de la presidenta, vicepresident, secretària i tresorera formalitzada a l’Assemblea General de l’entitat celebrada el 26 d’octubre.
Aquell dia les persones que restaven en els seus càrrecs directius van presentar la seva candidatura per ser la nova junta directiva. Donat que no hi ha hagut altres llistes i passats 15 dies, com marquen els estatuts, la candidatura ha passat a ser la nova junta del CB Ripollet. La presidència l’assumeix Modest Serra, la vicepresidència, Marc Pérez, la tresoreria serà responsabilitat de Toni Brualla, José Luís García exercirà de secretari, la coordinació esportiva la gestionarà Pol Brualla, les xarxes socials, Jordi Jorba, i treballaran com a vocals Ruth Enfedaque, Ismael Hidalgo i Àlex Yuste.
La nova estructura contempla que integrants de la junta ajudaran i faran suport a la coordinació esportiva, atès que el CB Ripollet té actualment 14 equips.
La junta anuncia que seguirà la línia de treball que s’ha dut fins ara. Fomentant i potenciant la base, treballant perquè el bàsquet femení segueixi creixent i transmeten els valors que sempre han caracteritzat el club.
.-Text: CB Ripollet/ Foto Ripollet Radio: Marc Pérez -esquerra- i Modest Serra -dreta- en el decurs del programa Cor Blau, del CB Ripollet, a Ripollet Ràdio

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?