Malgrat perdre, el CF Ripollet és el segon del seu grup

12 Futbol WhatsApp Image 2023-05-21 at 18.22

El primer equip va caure a casa d’un lluitador CE Puigreig, que va saber lligar els punts del partit. L’electrònic va acabar 3 a 2. Els gols ripolletencs els van fer Pérez i Garcia. El segon equip va empatar a un, repartint-se els punts amb la UD Mataronesa. El gol vermell-i-negre el va signar González. El Preferent Juvenil va perdre en la seva visita al camp de l’AEC Manlleu. 3 a 2. Els gols visitants els van fer Edo i Lola. L’Infantil de 1ª divisió va empatar a 1 amb el CF Mirasol. El golejador va ser Oulad. El prebenjamí S8 (A) va aconseguir una victòria al domicili del CE Mercantil, 1 a 3, amb un hat-trick d’Abril.

La pròxima setmana
El primer equip jugarà diumenge al Camp de la ZEM de Ripollet. A partir de les 12.15 h. S’enfrontarà al FC Vic Riuprimer.
El segon equip viatjarà a Polinyà. Jugarà a partir de les 18 h, amb l’At. Polinyà.
El Preferent Juvenil jugarà el dissabte 11 de novembre. Ho farà al municipal de Ripollet. A partir de les 16.30 h, enfrontant-se a la UE Quart. L’Infantil de primera divisió jugarà dissabte a partir de les 13.30 h a Rubí. UE Rubí – CF Ripollet. I el Prebenjamí S8 jugarà al poble. Diumenge, a partir de les 10.15 h. Rebrà al FC Sant Quirze.— JJ

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?