Luís Salas i Catalin Minea participaran al campionat de Catalunya de físic-culturisme

dd9b4b0a80eff28fc65a7f105431f022

La prova es celebrarà el 27 de maig a Pallejà i servirà per triar els esportistes que representaran Catalunya a l’europeu d’aquesta disciplina

Dos esportistes ripolletencs, Luís Salas i Catalin Minea, ultimen aquests dies la seva preparació per al Campionat de Catalunya de físic-culturisme que es farà a Pallejà el proper 27 de maig. Habituals del gimnàs Gali, han dedicat els tres darrers mesos a preparar-se intensament per aconseguir un cos acadèmic. Sense greix, amb muscles ben definits. Ratllant la perfecció. L’objectiu? Guanyar la competició i classificar-se per l’europeu de l’especialitat.

UN ESPORT DUR
La fórmula per aconseguir un cos quasi perfecte passa per seguir una dieta estricta i moltes hores de treball al Gimnàs Gali. El seu director, Jose Maria Galián “Gali”, destaca que no hi ha cap altre secret. “Treballar i molta voluntat, sense cap ingredient químic extra, tot natural”, explica, afegint que el cos que els esportistes mostraran als jutges “és el que hauran aconseguint suant-lo i treballant-lo dia rere dia”. Just el que fan. Cada jornada, i després de les seves feines respectives, els toca gimnàs. Cal estar a punt per la competició.
Luís Salas coneix el món de la competició i els llorers de l’èxit. El 2015 va ser el seu gran any. Es va proclamar campió del món de físic-culturisme en la categoria de menys de 65 quilos al mundial celebrat a Cornellà.
Prèviament havia quedat en tercera posició a l’Open de Catalunya aconseguint el passi pel Mundial. Aquell mateix any també es va proclamar campió de Catalunya i va ser quart a l’Europeu celebrat a Alemanya.
Aquest any competirà en la categoria de menys 65 anys i es declara molt il•lusionat per tornar a la competició aconseguint nous èxits.
Catalin Minea debutarà al món de la competició en la categoria de principiant. S’està preparant a consciència i espera fer un bon paper. D’il•lusió i empenta, en té molta.

UNA DIRECCIÓ EFICAÇ
Jose Maria Galián dirigeix i supervisa la preparació de Luís i Catalin. Es preparen en una sala junt amb les persones que habitualment fan exercici per mantenir en forma el seu cos.
Tothom es coneix i ja es munta l’expedició que acompanyarà els esportistes a Pallejà. Per Gali, és ben normal. “Hi ha molt bon ambient al gimnàs, quasi familiar”, destacant la bona harmonia existent. El desig d’en Gali és que tota la feina feta fructifiqui en èxits esportius. Alea iacta est. -Jordi Jorba

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?