Luís Salas es proclama campió d’Europa de físic-culturisme

48b2caa4acdcf286e67d646faa59fcbf

L’esportista ripolletenc del Gimnàs Gali aconsegueix l’or a la categoria sènior de – 65 kg

L’esforç del físic-culturista Luís Salas ha tingut el seu premi. Dissabte 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el ripolletenc es va proclamar campió d’Europa de la seva categoria, sènior – 65 kg. Culminava de la millor manera més de 4 mesos de dura preparació al gimnàs Gali, junt amb un ferri control de l’alimentació amb l’objectiu que la definició dels muscles del seu cos fos l’òptima, buscant la perfecció. Tot aconseguit de forma natural, sense química.
Salas explica que el campionat era l’objectiu i l’ha assolit. Ara es relaxarà però no deixarà la feina del gimnàs. “L’èxit no és alguna cosa que passa d’un dia per l’altre”, destaca, afegint que “és el resultat de la feina constant, continuada, sense defallir i amb esforç”. Salas dedica el guardó a la seva família, a Gimnàs Gali i de Master Nutrition, que l’han dirigit i assessorat tècnicament, a les persones del gimnàs i de Ripollet.

Catalunya, campiona d’Europa
Luís Salas formava part de la delegació catalana de físic-culturisme. L’himne de Catalunya va sonar en onze ocasions diferents en l’esglaó més alt del podi, aconseguint la medalla d’or en la classificació. El combinat català, amb aquest èxit, s’ha col·locat per mèrits propis en el bell mig del panorama internacional d’aquest esport.— Redacció

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?