Llorenç Alvarez es proclama sots-campió d’Espanya Sènior 2019
LLorenç Alvarez

ac0239369a9f7bffa6ab3e8391443ad3

Les danses del patinador ripolletenc van emocionar al públic, de peu en finalitzar-les

Llorenç Álvarez i Ana González en categoria Sènior i Ot Dalmau en categoria Junior, els tres patinadors del CPA Ripollet convocats al Campionat d’Espanya Junior i Sènior de Patinatge Artístic, en la modalitat de lliure, celebrat a principis de juny a Bilbao, assoleixen resultats exceŀlents.
Amb unes espectaculars actuacions en el programa curt i el llarg, Álvarez aconseguia una merescuda segona posició en la categoria sènior absoluta amb un total de 192,07 punts. El ripolletenc va emocionar al públic assistent amb les seves danses, fent aixecar al públic en finalitzar-les.
La Federación Española de Patinaje ha convocat a Alvarez a disputar els World Roller Games 2019, la fita mundial més important dels esports de roda petita i que aquest any es celebrarà a Barcelona durant el mes de juliol. El patinador tanca en modalitat individual una gran temporada en la que ha aconseguit podi en totes aquelles competicions en les que ha participat, plata al Campionat de Barcelona i el d’Espanya i or al Campionat de Catalunya.
A Bilbao, la també sènior Ana González va aconseguir una boníssima i meritòria 7 ena posició, amb una bona execució dels seus dos grans programes, i el junior Ot Dalmau, la cinquena posició en la seva categoria.Tots tres representants van estar acompanyats per la seva entrenadora Janet Ruiz 

CPA Ripollet

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?