Licitat l’edifici polivalent de l’Hospital Parc Taulí

tauli

Un pas més en l’ampliació del Taulí, l’hospital de referència de Cerdanyola i Ripollet. Ja s’ha licitat el concurs per redactar el projecte i executar les obres del nou edifici polivalent de l’hospital, que servirà per donar resposta a les necessitats sorgides amb la pandèmia. La inversió prevista en l’edifici polivalent de l’Hospital de Sabadell són 20 milions d’euros el 2021.

Un cop publicada la licitació, les empreses interessades disposen d’un termini de tres setmanes per presentar les seves ofertes. Després caldrà valorar les ofertes presentades i en el termini d’un mes, aproximadament, es procedirà a l’adjudicació. L’empresa adjudicatària tindrà 6,5 mesos per redactar el projecte i construir l’edifici. Properament s’haurà de procedir al seu equipament i l’obertura està prevista per finals d’any.

Aquest nou espai disposarà d’un total de 105 llits. Hi haurà una planta baixa diàfana, com una possible reserva d’espai de futur per a urgències, una primera planta polivalent amb 35 llits crítics i semicrítics i hospitalització i dues plantes més amb un total de 70 llits de curta estada d’urgències. – Redacció

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?