Les beques per a menjador i llibres es podran demanar fins el 7 de juliol
11 oficina beques

60095eb5824669bc8a1e99665c2e3a96

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) ha obert un espai per la campanya de beques escolars al Casal de Joves on s’atèn, amb cita prèvia, les famílies que no poden presentar la sol·licitud via telemàtica 

Fins al 7 de juliol es poden tramitar les sol·licituds de beques escolars de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021. Poden optar-hi les famílies dels alumnes empadronats a Ripollet que cursin de P3 a 4t d’ESO en un centre educatiu del Vallès Occidental. La presentació de sol·licituds es realitzarà, prioritàriament, de forma telemàtica, tot i que també s’ha habilitat un punt d’atenció presencial, amb cita prèvia.

Les beques per a l’adquisició de llibres de text i/o material escolar tenen un import de 45 € per als cursos d’educació infantil (P3, P4 i P5) i de 70 € per als cursos d’educació primària (de 1r. fins a 6è) i educació secundària obligatòria ESO (de 1r. fins a 4t.). Les beques de menjador estan finançades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i poden ser parcials o totals. L’’Ajuntament de Ripollet les podrà completar o assumir-ne la totalitat amb fons propis i segons criteris tècnics.
El procediment està publicat al web Ripollet.cat, des d’on es pot descarregar el model de sol·licitud de beques. Aquesta s’haurà d’emplenar i presentar, juntament amb la documentació requerida, a través del formulari disponible a la Seu Electrònica, amb certificat digital i seguint les instruccions indicades en el portal de tràmits.
També es podrà fer la sol·licitud presencialment, a l’oficina provisional de l’OAC ubicada extraordinàriament a la Rbla. de Sant Jordi, 4 (Casal de Joves) per a la campanya de beques escolars. Per ser atesos cal demanar cita prèvia, de forma telemàtica o per telèfon, al 935 046 00. —RAD

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?