L’Ajuntament restaurarà el plafó històric de la masia de Can Mas, que ha estat cedit per incorporar-lo al patrimoni local

6 220113-placa-can-mas-conveni_ok

L’alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, i la propietària de la masia de Can Mas, Cèlia Sastre, van signar dijous passat un conveni que permetrà incorporar al patrimoni local un dels dos plafons esgrafiat de la façana de la masia..La placa, situada a la façana oest, és un cartell publicitari dels anys vint on s’anunciava la venda de terrenys de Can Mas. Un cop signada la cessió, el plafó serà restaurat en breu després que el ple de març aproves una partida de 14.284,05 euros per a la restauració. L’Ajuntament preveu instal·lar una rèplica de la placa a la façana de la masia i preservar l’original. La regidoria de Patrimoni ha comptat amb l’assessorament del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya durant el procés. – JJR.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?