L’aforament a l’acte institucional de la diada estarà limitat a 30 espectadors

p 03 ajuntament

La commemoració es retransmetrà en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament perquè és pugui seguir des de les cases

La commemoració aquest dijous de l’Onze de setembre a Ripollet es podrà seguir per Faceboock, Instagram i Twitter després que l’Ajuntament de Ripollet hagi decidit limitar l’assistència d’espectadors a 30 persones en l’ofrena floral que cada any realitzen diverses entitats i la mateixa institució local al monument a Rafael Casanovas.

L’acte institucional de la Diada s’iniciarà a partir de les 10 hores de demà, dijous amb les ofrenes de les entitats i es retransmetrà en directe pels canals municipals. A la plaça de l’Onze de Setembre, on s’ubica l’escultura, només està previst instaŀlar-hi 30 cadires amb l’objectiu de reduir els espectadors respecte edicions anteriors. Aquesta restricció està motivada per les mesures de prevenció de la pandèmia. Com que previsiblement l’espai disponible s’omplirà amb els representants de la desena d’entitats que volen fer ofrena, l’Ajuntament ha fet crides perquè la ciutadania segueixi l’acte des de les cases.

Les ofrenes d’entitats com la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) s’intercalaran amb els càntics de la Societat Coral El Vallès. A les interpretacions del Cant de la Senyera, el Cant a Ripollet i l’obligat himne de Els Segadors, s’hi sumarà dijous les cançons Come Again sweet love doth now invite i Tornarem de Lax’n ‘busto, en el que promet ser un dels moments més emotius de la jornada.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?