La Societat Coral s’anota un nou èxit amb ‘Històries de la Vinya’

coral

L’espectacle en commemoració del centenari, l’any 2020, del Celler Cooperatiu ‘Històries de la Vinya: de la Mediterrània al Celler Cooperatiu de Ripollet”, estrenat dissabte en un teatre auditori ple a vesar i amb entrades exhaurides en només dos dies, va agradar molt als espectadors. L’acció de l’espectacle se situa l’any 1935, en el quinzé aniversari del Celler, quan el Vallès Occidental és la segona comarca vinicola de Barcelona. Els cantaires de Veus del Vallès i de la Coral Tradicional, músics de la banda de la Societat Coral del Vallès, de la colla de grallers dels Gegants de Ripollet i dansaires de la colla de gitanes, donen vida als seus antecesors per “cantar, ballar i explicar històries que vinculen la vinya i la seva cultura a tota la Mediterrània fins a donar sentit al celler cooperatiu”. Ideat i dirigit per Jordi Giménez, que a l’escenari interpreta al mestre Pol Taché, la representació, que vol tornar-se a repetir, s’emmarcava en les Jornades de Patrimoni del CIP i en cicle de cultural popular Respirem Cançó i Música Catalana a Ripollet.
El cicle es tancarà aquest el dissabte 26, a les 17 hores, a la plaça Clos, amb actuacions, tallers i mostra de cultura popular conjunta de la Societat Coral El Vallès, Gegants i Grallers de la colla de Gegants de Ripollet i la colla de gitanes de Ripollet. Les tres entitats s’han implicat perquè, més enllà d’actuacions individuals, colaboren en creacions conjuntes. – Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?