La Rambla de Sant Esteve passa a ser d’ús exclusiu per a vianants els dies festius

L’Ajuntament ha ampliat les zones de vianants amb la incorporació de la Rambla de Sant Esteve, des del carrer de Pizarro al de la Mercè. Com ja passa amb la Rambla de Sant Jordi, es tallarà el trànsit de vehicles els dissabtes a la tarda, els diumenges i els dies de festa.

Amb la idea que alguns dels vials principals de Ripollet esdevinguin ”espais de convivència ciutadana, de passeig i esbarjo” i amb l’objectiu de “millorar la qualitat de vida dels ripolletencs”, l’Ajuntament de Ripollet acaba d’ampliar l’horari dels talls a la rambla de Sant Jordi que, de juny a setembre, estarà tancada al pas de vehicles des de les 16 hores de dissabte a les 0.30 hores de dilluns i de 10 a .0.30 hores, la resta de dies festius Aquesta restricció també s’ha estés a la rambla de Sant Esteve que, des de dissabte passat, està tallada al pas de vehicles durant el mateix horari.
El tall de la rambla de Sant Esteve afecta des del carrer de Pizarro al de la Mercè i s’ha definit amb l’assessorament de Policia Local i l’àmbit de Ciutat i Sostenibilitat, després que l’ajuntament parles amb els comerços locals, segons informa el consistori en una nota de premsa.

L’Ajuntament permetrà l’accés a les places d’aparcament privades durant l’horari restringit. L’accés al pàrquing del Molí s’ha de fer pel carrer del Sol, com els dies de mercat setmanal. D’altra banda, l’itinerari de la línia d’autobusos i les parades corresponents, es traslladaran de la rambla de Sant Jordi a la de Sant Andreu, tal com ha passat d’octubre a maig.
La mesura, que va entrar en vigor dissabte passat estableix horaris diferenciats de juny a setembre (estiu) i d’octubre a maig. Em l’horari d’hivern està previst tallar les rambles de les 16 hores de dissabte dins a les 22 hores de diumenges. I de 10 a 22 hores, els dies festius. Altres carrers amb restriccions parcials als vehicles amb motor són el vial del riu Ripoll, el Camí de la Serra i el carrer del Torrent Tortuguer. Aquestes zones se sumen en dates assenyalades i caps de setmana als espais de vianants, tallats permanentment al trànsit, del carrer Nou, Anselm Clavè, La Sagrera i plaça Onze de Setembre, que formen part d’un pla per guanyar espais per als vianants al casc antic . —Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?