La piscina descoberta estarà oberta fins a octubre per facilitar la pràctica esportiva de la natació i guanyar espai d’entrenamen

Piscina IMG_0195-min

Hi poden nedar 32 persones cada hora, quatre per carril

Ja fa dies que s’han acabat les vacances i el final de l’estiu sembla més proper que mai amb la tornada aquest dimecres a l’escola, però, a diferència d’anys anteriors, la piscina descoberta al poliesportiu municipal segueix oberta i ho estarà durant tot l’octubre.
El departament d’Esports ha decidit allargar enguany la temporada de bany per facilitar a Ripollet la pràctica esportiva de la natació. Des de principi de mes de setembre, les instaŀlacions segueixen operatives per a ús esportiu i s’han posat a disposició dels nadadors perquè hi facin les seves sessions d’entrenament fins a final d’octubre.

A l’hivern la piscina descoberta estarà tancada si bé es tornarà a obrir a l’abril, dos mesos abans del que és habitual, amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva d’aigua. L’ús lúdic de l’equipament i el bany lliure estarà permès, com sempre, durant els mesos de juny, juliol i agost.
Amb aquesta ampliació del calendari per a ús esportiu es pretén cobrir la necessitat d’espai d’entrenament per nadar. La piscina té una aforament limitat a 32 persones cada hora i s’ha establert una capacitat màxima de 4 persones per carril de natació. L’horari de la piscina és de dilluns a divendres, de 12 a 18 hores. En canvi, romandrà tancada els dissabtes, diumenges i festius. No obstant això, l’Ajuntament s’ha reservat el dret a variar aquest horari en funció de les inclemències climatològiques, i s’ha compromès a informar-ne amb la suficient antelació.

El curs 2020-2021 serà possible nedar a cel ras durant la tardor i els primers mesos de primavera, però malgrat oferir aquesta possibilitat en època de fred Esports ha decidit no escaldar l’aigua de la piscina artificialment. La temperatura serà la del mateix ambient, per la qual cosa recomana als nous usuaris la utilització de vestit de neoprè. — JJR

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?