La instal·lació d’elemets de patinatge en una pista de joc desperta malestar a Can Vargas

094d739d968df36a87418643dcb9d4ac

La instal·lació d’elements de joc per a la pràctica de l’skate a la pista de bàsquet de Can Vargas ha provocat indignació veïnal en un barri on els veïns ja acumulaven queixes per l’ús d’aquest parc, els sorolls i botellons de cap de setmana i la presència de gossos sense control dels propietaris. Al setembre, les queixes per l’estat del parc i els diferents interessos entre els seus usuaris ja van tractar-se en una assemblea a la seu veïnal de Can Vargas, cosa que explica en part el malestar, diuen des de l’associació de veïns…

La instal·lació dels nous elements de patinatge va arribar a ser punt de debat del plenari. El regidor de PDECat, Xavier Peñarando va formular la pregunta en l’apartat de qüestions i precs. Part del veïnat molest amb la mesura critica que no se’ls hagués informat de la instal·lació i a més argumenten que la ubicació escollida impedeix altres jocs de pilota i suposa un perill de caigudes pels infants.

El regidor d’esports, Ramiro Moldes, explica que es tracta d’una mesura provisional fins que el consistori no pugui assumir la inversió necessària per construir una pista d’skate fixa. Aquesta infraestructura és una demanda de patinadors i entitats, que en una de les assemblees participatives celebrades el curs passat, ja van proposar el parc Gassó Vargas com a seu de la pista.

La urgència de l’actuació ha estat motivada per l’increment de patinadors a la plaça de Joan Abad, davant del pavelló municipal, on suposen un risc per altres usuaris del centre esportiu i de l’escola d’Adults Jaume Tusset. “Calia resoldre el problema el més ràpid possible” va dir al plenari Moldes, que confia que els elements instal·lats a Can Vargas, molt propers a la plaça de Joan Abad, siguin un element dissuasori d’aquest espai no adaptat. “És un mal menor” per minvar l’afluència a Joan Abad. El municipi disposa d’altres espais per a la pràctica del bàsquet i futbol, però cap pel patinatge. —JJR

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?