La cultura es desconfina i recupera progressivament el seu batec

38--Hores-de-lectura_Maria-Nuria-Moreno

AFOCER exposa a la Biblioteca de Ripollet una selecció de les imatges que els seus socis van captar durant el confinament de març

l Les imatges exposades durant aquest mes de desembre a la Biblioteca municipal de Ripollet formen part del projecte expositiu “Vides Confinades”. L’exposició d’AFOCER estava prevista pel mes de novembre però es va haver de canceŀlar per les restriccions i el tancament d’espais culturals a causa de la Covid 19. Amb la reobertura progressiva de la cultura, l’activitat es recupera i està previst que pugui visitar-se durant tot el mes de desembre. L’Agrupació Foto Cine Ripollet presenta ara una selecció de 20 fotografies del projecte Vides Confinades, totes imatges captades pels seus associats..

El projecte es va presentar mesos endarrera al Centre Cultural. Aleshores, les dues associacions fotogràfiques del municipi van se convidades a mostrar gràficament el que havia suposat el confinament de la primavera passada amb fotografies captades durant els dies de tancament obligatori als domicilis i els primers dies que es va poder tornar a sortir al carrer.

El Teatre Auditori també ha tornat a obrir les seves portes i l’agenda cultural, recuperada en aquesta edició de Ripollet al dia, s’omple paulatinament d’ activitat a l’espera de la reobertura del Centre Cultural , que està pendent que el decret de la Generalitat clarifiqui que passa amb els Centres Cívics i multifuncionals. —JJR

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?