Junts aspira recuperar la representació al ple amb “un equip renovat i un programa potent

7 junts construim futur copia

Militants i simpatitzants de la formació s’emplacen l’endemà del 28 M per seguir construint el projecte de Junts a Ripollet, en la presentació, dilluns de la setmana passada, del programa electoral i la candidatura, amb els 5 primers candidats escollits en primàries

El programa electoral de Junts per Ripollet defineix un nou concepte de centre urbà, que integra des del parc fluvial del riu Ripoll als polígons industrials, passant per tots els barris. “Tot és centre urbà. Perquè no hem de tenir tots els mateixos serveis?” es pregunten al vídeo resum del programa, Junts construïm el Ripollet del futur. El candidat a l’alcaldia Josep Maria Andevert va presentar-lo acompanyat pels dirigents de Junts Isidre Sierra i Toni Morral.
Junts per Ripollet advoca a més per trencar fronteres entre els límits municipals i reclama una visió comarcal en l’hospital Ernest Lluch, el Riu Ripoll, la continuació del camí de la Serra o les xarxes de comunicació, entre altres projectes, que es compromet a treballar de forma coordinada amb municipis colindants. El riu esdevè, com a parc fluvial, nexe d’unió entre barris.
Pel que fa a les propostes recollides al vídeo, destaca la construcció d’escales mecàniques a Maragall, l’obertura de serveis i equipaments intergeneracionals els 12 mesos de l’any i en horaris amplis, i el compromís d’un bus intern a demanda de titularitat municipal. Altres propostes de mobilitat, són la reivindicació de transport públic fins les estacions de trens, el tamvia UAB Cerdanyola-Montcada-Ripollet i l’estació de tren de l’R8 a Can Salvatella. Junts aposta per contenidors intel·ligents com a sistema de recollida de residus, en serveis i en espai públic, per “carrers de coexistècia” entre vianants i vehicles, de voreres amples, sense barreres, accessibles i ben il·luminats. Altres punts del programa són la creació de refugis climàtics o la producció d’energia al municipi amb fonts renovables.
El vicepresident de l’AMB, Isidra Sierra va parlar en la presentació de les ajudes que pot rebre Ripollet de l’entitat metropolitana per millorar voreres o fer escales mecàniques si el govern local “les lluita” i, com a alcalde de Sant Climent, va emplaçar la candidatura ripolletenca a “escoltar, escoltar i escoltar” els problemes del veïnat. El dirigent de Junts Toni Morral va mostrar-se convençut de l’entrada al plenari de Junts i va subratllar la continuitat de la secció local de Ripollet, fundada fa poc més d’un any, i que ha treballat “un programa potent” per Ripollet i presenta “un equip preparat”. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?